PARTNERI


Radno vrijeme INFO telefona 0800 42 00: Svaki radni dan: 09:00 – 13:00 sati, četvrkom od 15:00 - 18:00 sati, te u radno vrijeme Info centra.

0800/42-00

Pozivi mogući sa svih fiksnih i mobilnih telefona u Hrvatskoj
Koristite li usluge ICP
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Smatrate li da je trgovac nepošteno postupio prema vama, savjetujemo da zaštitu svojih prava potražite na Sudu časti HGK

Obrazac podnošenja prijave možete vidjeti klikom na siku.

UPIT

Poštovani, molim za pomoć.

Pokvario mi se frižider, zvali smo majstora koji je isti popravio naplatio uslugu 350,00 kn.

Ispostavio račun za uslugu punjenja  plinom jer to je po njemu bio razlog Što frižider na radi.

Odmah nakon što smo uključili isti problem, zovemo ponovno majstora i on nam veli nakon poduže rasprave nek si kupimo novi fižider.

Obzirom da nismo mogli ništa dogovoriti s prijašnjim majstorom, zvali smo drugog koji tvrdi da frižider pušta plin i da je prijašnji to morao uočiti a ne izvršiti punjenje bez da je sanirao mjesto puštanja plina.

Što nam je činiti?

Hvala, Potrošačica.

 

Savjet Savjetovališta potrošača Međimurske županije:

Poštovana gđo Potrošačice,

Savjetujemo Vam da se majstoru koji je bio kod Vas, odnosno njegovoj tvrtci obratite pisanim prigovorom uručenim osobno, poštom preporučeno s povratnicom ili mailom u kojem ćete navesti okolnosti slučaja te zahtijevati da popravi frižider bez dodatnih troškova.

Dužan Vam je odgovoriti u roku od 15 dana, a ukoliko ne odgovori ili ako niste zadovoljni odgovorom, imate mogućnost prijave tržišnoj inspekciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta na e mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., putem Centralnog informacijskog sustava zaštite potrošača te osobno ili poštom na adresu ministarstva, Ulica grada Vukovara 78, 10 000 Zagreb, Uprava za inspekcijske poslove u gospodarstvu.

Srdačan pozdrav i sretno!

 

0:00
0:00
T-com prigovori
e-mail: prigovori@t.ht.hr
Kada nepravda postane zakon, otpor je obaveza potrošača!  Samo informirani potrošač je zaštićen potrošač!  Nikada nemojte sumnjati u činjenicu da mala skupina promišljenih i zabrinutih građana može promijeniti svijet. Uistinu, dosad su ga jedino oni i mijenjali (Margaret Mead)  Dobra zaštita potrošača nije samo u zakonodavstvu, ona može postići pravdu, stvoriti poštenije društvo i čak spašavati živote. (Helen McCallum)