PARTNERI


Radno vrijeme INFO telefona 0800 42 00: Svaki radni dan: 09:00 – 13:00 sati, četvrkom od 15:00 - 18:00 sati, te u radno vrijeme Info centra.

0800/42-00

Pozivi mogući sa svih fiksnih i mobilnih telefona u Hrvatskoj

Smatrate li da je trgovac nepošteno postupio prema vama, savjetujemo da zaštitu svojih prava potražite na Sudu časti HGK

Obrazac podnošenja prijave možete vidjeti klikom na siku.

Teško se snalaziti u ovim teškim vremenima Korona krize. Mnogi potrošači su zbunjeni informacijama, a razni "emisari" i "svepametni" potrošači se pojavljuju u njihovim sredinama vješajući na stup srama potrošače koji se odgovorno pridržavaju mjera HZJZ i Odluka Stožera civilne zaštite. Mediji šalju vijesti kako su oboljeli "etiketirani", no praksa je drastično drugačija. Etiketiraju se potrošači koji poštuju mjere i to posebno od onih koji su prošli kroz COVID-19 sa vrlo blagima simptomima (takovi je 82% - na sreću).  Društvo potrošača Međimurja pita: "Nije li to tiranija manjine nad većinom ?" Potrošači djelujmo pozitivno, ostanimo negativni, ako ništa drugo radi naših roditelja, baka i djedova!

Kako bi na primjereniji način preko satire, pokušali potaknuti kod potrošača odgovorno ponašanje prenosimo objavu na facebooku gospođe Marine Novaković Matanić, predsjednice "KORANE" - udruge za zaštitu potrošača grada Karlovca.

Vidite li sve te ljude tamo vani koji nose debele jakne i kapute jer navodno dolazi zima ❄️😂

Koje ovce 🐑🐑!

Ja imam svoje mišljenje nakon što sam se detaljno informirao i saznao da se u zimi 2018/2019 smrznulo samo 9 ljudi ❄️.

To je 0,0000001 % stanovništva.

Ovi idioti koji nose jakne i kapute se boje nečega što je za 99,99999 % stanovništva potpuno bezopasno.

Koji paničari i robovi meinstream medija koji ih bombardiraju reklamama.

A znate što je najsmješnije?

Neki od smrznutih su imali jakne na sebi i svejedno su umrli 🥶

Dakle - jakne i kaputi vam ne pomažu! 🤔 Dokazano je da nošenje teške zimske odjeće izaziva herniu ili ti ga kilu, te optički povećava vašu tjelesnu težinu.

Ne dozvolite da vas tekstilna mafija zastraši!

H&M i C&A je stepenasta država na djelu, razmislite zašto su u svakom njihovom dućanu pokretne stepenice. A tek Varteks, to ishodište zla...dovoljan je jedan ulazak u tu zgradu pa da vam prestanu rasti nokti. Recite NE jaknama i kaputima!!!

Mislite svojom glavom i dočekajte Božić u kupaćim gaćicama. Recite ne toplim jaknama i kaputima jer hladnoća ne postoji. Dokaz za to su frižideri, jedino mjesto gdje je stvarno hladno. Zašto bi ih proizvodili i kupovali da hladnoća postoji i izvan njih. Koji normalan čovjek ulazi u frižider ili zamrzivač? Samo ovce a pogotovo janjad.

Probudite se i recite DOSTA. ✊👊✌️

Šta je sljedeće? Tople zimske cipele i čizme?

Sljedećom pjesmom od male djece stvaraju slijepe i zimogrozne poslušnike uvjeravjući ih da zima postoji.

Za slobodu ginut ćemo njemo...

Dijelite dalje, nek se čuje naš glas. 🗣️🗣️🗣️

 

0:00
0:00
T-com prigovori
e-mail: prigovori@t.ht.hr
Kada nepravda postane zakon, otpor je obaveza potrošača!  Samo informirani potrošač je zaštićen potrošač!  Nikada nemojte sumnjati u činjenicu da mala skupina promišljenih i zabrinutih građana može promijeniti svijet. Uistinu, dosad su ga jedino oni i mijenjali (Margaret Mead)  Dobra zaštita potrošača nije samo u zakonodavstvu, ona može postići pravdu, stvoriti poštenije društvo i čak spašavati živote. (Helen McCallum)