PARTNERI


Radno vrijeme INFO telefona 0800 42 00: Svaki radni dan: 09:00 – 13:00 sati, četvrkom od 15:00 - 18:00 sati, te u radno vrijeme Info centra.

0800/42-00

Pozivi mogući sa svih fiksnih i mobilnih telefona u Hrvatskoj
Koristite li usluge ICP
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Smatrate li da je trgovac nepošteno postupio prema vama, savjetujemo da zaštitu svojih prava potražite na Sudu časti HGK

Obrazac podnošenja prijave možete vidjeti klikom na siku.

Teško se snalaziti u ovim teškim vremenima Korona krize. Mnogi potrošači su zbunjeni informacijama, a razni "emisari" i "svepametni" potrošači se pojavljuju u njihovim sredinama vješajući na stup srama potrošače koji se odgovorno pridržavaju mjera HZJZ i Odluka Stožera civilne zaštite. Mediji šalju vijesti kako su oboljeli "etiketirani", no praksa je drastično drugačija. Etiketiraju se potrošači koji poštuju mjere i to posebno od onih koji su prošli kroz COVID-19 sa vrlo blagima simptomima (takovi je 82% - na sreću).  Društvo potrošača Međimurja pita: "Nije li to tiranija manjine nad većinom ?" Potrošači djelujmo pozitivno, ostanimo negativni, ako ništa drugo radi naših roditelja, baka i djedova!

Kako bi na primjereniji način preko satire, pokušali potaknuti kod potrošača odgovorno ponašanje prenosimo objavu na facebooku gospođe Marine Novaković Matanić, predsjednice "KORANE" - udruge za zaštitu potrošača grada Karlovca.

Vidite li sve te ljude tamo vani koji nose debele jakne i kapute jer navodno dolazi zima ❄️?

Koje ovce ??!

Ja imam svoje mišljenje nakon što sam se detaljno informirao i saznao da se u zimi 2018/2019 smrznulo samo 9 ljudi ❄️.

To je 0,0000001 % stanovništva.

Ovi idioti koji nose jakne i kapute se boje nečega što je za 99,99999 % stanovništva potpuno bezopasno.

Koji paničari i robovi meinstream medija koji ih bombardiraju reklamama.

A znate što je najsmješnije?

Neki od smrznutih su imali jakne na sebi i svejedno su umrli ?

Dakle - jakne i kaputi vam ne pomažu! ? Dokazano je da nošenje teške zimske odjeće izaziva herniu ili ti ga kilu, te optički povećava vašu tjelesnu težinu.

Ne dozvolite da vas tekstilna mafija zastraši!

H&M i C&A je stepenasta država na djelu, razmislite zašto su u svakom njihovom dućanu pokretne stepenice. A tek Varteks, to ishodište zla...dovoljan je jedan ulazak u tu zgradu pa da vam prestanu rasti nokti. Recite NE jaknama i kaputima!!!

Mislite svojom glavom i dočekajte Božić u kupaćim gaćicama. Recite ne toplim jaknama i kaputima jer hladnoća ne postoji. Dokaz za to su frižideri, jedino mjesto gdje je stvarno hladno. Zašto bi ih proizvodili i kupovali da hladnoća postoji i izvan njih. Koji normalan čovjek ulazi u frižider ili zamrzivač? Samo ovce a pogotovo janjad.

Probudite se i recite DOSTA. ✊?✌️

Šta je sljedeće? Tople zimske cipele i čizme?

Sljedećom pjesmom od male djece stvaraju slijepe i zimogrozne poslušnike uvjeravjući ih da zima postoji.

Za slobodu ginut ćemo njemo...

Dijelite dalje, nek se čuje naš glas. ?️?️?️

 

0:00
0:00
T-com prigovori
e-mail: prigovori@t.ht.hr
Kada nepravda postane zakon, otpor je obaveza potrošača!  Samo informirani potrošač je zaštićen potrošač!  Nikada nemojte sumnjati u činjenicu da mala skupina promišljenih i zabrinutih građana može promijeniti svijet. Uistinu, dosad su ga jedino oni i mijenjali (Margaret Mead)  Dobra zaštita potrošača nije samo u zakonodavstvu, ona može postići pravdu, stvoriti poštenije društvo i čak spašavati živote. (Helen McCallum)