PARTNERI


Radno vrijeme INFO telefona 0800 42 00: Svaki radni dan: 09:00 – 13:00 sati, četvrkom od 15:00 - 18:00 sati, te u radno vrijeme Info centra.

0800/42-00

Pozivi mogući sa svih fiksnih i mobilnih telefona u Hrvatskoj
Koristite li usluge ICP
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Smatrate li da je trgovac nepošteno postupio prema vama, savjetujemo da zaštitu svojih prava potražite na Sudu časti HGK

Obrazac podnošenja prijave možete vidjeti klikom na siku.

Poštovani potrošači, Društvo potrošača Međimurja poštuje i provodi sve mjera zaštite i samozaštite za vrijeme pandemije koje nalaži nacionalni, regionalni i lokalni stožeri za borbu protiv Korona virusa.  Temeljem naloženog Ured MICP ne prima potrošače u uredu, već se informacije, savjeti i edukacija vrši isključivo online i to preko besplatnog info telefona 0800/42-00, svaki radni dan u vremenu od 09:00 do 13:00 sati, te putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 24 sata dnevno. 

Mobilna komponenta MICP ostaje u funkciji i dalje. Znači JLS mogu zatražiti od nas da ugroženim kategorijama potrošača (stariji i nemoćni i invalidi) dođemo u stan/kuću pomoći da zaštite svoja potrošačka prava.

Ujedno dajemo informativne i edukativne sadržaje i materijali preko profila na društvenim mrežama: 

https://www.youtube.com/channel/UCW-y1Te1baOcb3ogBl_GvTA

https://www.facebook.com/groups/179360982213383/

 

 

0:00
0:00
T-com prigovori
e-mail: prigovori@t.ht.hr
Kada nepravda postane zakon, otpor je obaveza potrošača!  Samo informirani potrošač je zaštićen potrošač!  Nikada nemojte sumnjati u činjenicu da mala skupina promišljenih i zabrinutih građana može promijeniti svijet. Uistinu, dosad su ga jedino oni i mijenjali (Margaret Mead)  Dobra zaštita potrošača nije samo u zakonodavstvu, ona može postići pravdu, stvoriti poštenije društvo i čak spašavati živote. (Helen McCallum)