PARTNERI


Radno vrijeme INFO telefona 0800 42 00: Svaki radni dan: 09:00 – 13:00 sati, četvrkom od 15:00 - 18:00 sati, te u radno vrijeme Info centra.

0800/42-00

Pozivi mogući sa svih fiksnih i mobilnih telefona u Hrvatskoj
Koristite li usluge ICP
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Smatrate li da je trgovac nepošteno postupio prema vama, savjetujemo da zaštitu svojih prava potražite na Sudu časti HGK

Obrazac podnošenja prijave možete vidjeti klikom na siku.

Varaždin, 29.09.2017.: Potpredsjednica Vlade i Ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta, Martina Dalić, je u sklopu akcije "Sve na jednom mjestu" sudjelovala na predstavljanju instrumenata unutarnjeg tržišta za građane. Akcija MINGPO polazi od činjenice da smo svi potrošači, te ovi instrumenti građanima i poduzetnicima trebaju pomoći u ostvarivanju njihovih prava kao potrošača , ali i jednaka prava i obaveze na jedinstvenom tržištu Europske unije.

Tako npr. ako hrvatski potrošač kupi nešto u Europskoj uniji bilo u trgovini ili online, a nje zadovolan kvalitetom proizvoda – web servisi MINGPO nude usluge savjetovanja.

Ovo je bila prilika i da MINGPO razmijeni iskustva i saznanja sa udrugama koje djeluju na tom području, na je Akciju MINGPO posjetila i zamjenica predsjednice Razvojne organizacije zaštite potrošača /ROZP/ ujedno zamjenica predsjednice Varaždinskog potrošača i voditeljica Varaždinskog savjetovališta za zaštitu potrošača Sanja Keretić sa suradnicima. Gospođa Keretić je iskazala zadovoljstvo viđenim, te je ustvrdila da je ova Akcija MINGPO ono što je nedostajalo potrošačima da dobiju informacije o svojim pravima, kako bi u Savjetovalištu mogli dobiti kvalitetan savjet za ostvarivanje svojih potrošačkih prava, ako smatraju da su oštećeni.

ROZP

0:00
0:00
T-com prigovori
e-mail: prigovori@t.ht.hr
Kada nepravda postane zakon, otpor je obaveza potrošača!  Samo informirani potrošač je zaštićen potrošač!  Nikada nemojte sumnjati u činjenicu da mala skupina promišljenih i zabrinutih građana može promijeniti svijet. Uistinu, dosad su ga jedino oni i mijenjali (Margaret Mead)  Dobra zaštita potrošača nije samo u zakonodavstvu, ona može postići pravdu, stvoriti poštenije društvo i čak spašavati živote. (Helen McCallum)