PARTNERI


Radno vrijeme INFO telefona 0800 42 00: Svaki radni dan: 09:00 – 13:00 sati, četvrkom od 15:00 - 18:00 sati, te u radno vrijeme Info centra.

0800/42-00

Pozivi mogući sa svih fiksnih i mobilnih telefona u Hrvatskoj
Koristite li usluge ICP
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Smatrate li da je trgovac nepošteno postupio prema vama, savjetujemo da zaštitu svojih prava potražite na Sudu časti HGK

Obrazac podnošenja prijave možete vidjeti klikom na siku.

U posljednje vrijeme učestale su lažne poruke navode na link koji vodi na stranicu koja izgleda kao stranica nekog od pružatelja usluge dostave, a radi se o dobro poznatim dostavnim službama. Ako na toj stranici pratite upute i potvrdite traženo doći ćete na stranicu na kojoj možete odabrati banku, a riječ je o lažno kreiranim stranicama banaka te svaki unos podataka na toj stranici dovodi do kompromitiranja podataka.

Poveznica (link) koja se nalazi u takovoj poruci vodi na stranicu koja NIJE povezana s nijednom bankom.

Predlažemo da ni u kojem slučaju ne otvarate poveznicu u takvoj poruci!

Napominjemo da ni u kojem slučaju ne upisujete svoje osobne podatke te ostale osjetljive podatke (broj kartice, CVV i sl.) u polja za upis na stranicama do kojih ste došli putem poveznica iz sumnjivih poruka.

Jedno od takvih upozorbi nam je stiglo iz Karlovačke banke.

 

0:00
0:00
T-com prigovori
e-mail: prigovori@t.ht.hr
Kada nepravda postane zakon, otpor je obaveza potrošača!  Samo informirani potrošač je zaštićen potrošač!  Nikada nemojte sumnjati u činjenicu da mala skupina promišljenih i zabrinutih građana može promijeniti svijet. Uistinu, dosad su ga jedino oni i mijenjali (Margaret Mead)  Dobra zaštita potrošača nije samo u zakonodavstvu, ona može postići pravdu, stvoriti poštenije društvo i čak spašavati živote. (Helen McCallum)